Underbart

Vi är framme! Klockan är 8 på morgonen och dags för dag nr 2 att börja. Igår hängde vi hos Macke som har ett suuuuperfint poolområde där han bor så där var vi och njöt av solen. Strosade lite i affärer och bara hade det bra. Det känns så sjukt att vi är här! Fantastiskt har vi det.

Maja hade lite problem med värmen igår, hon var nog lite i chock. Ville inte sova och inte äta men till slut så.. Dessutom ploppade första tanden upp igår så det kanske hänger ihop lite. Lilla pluttis ❤

Har mest bilder på systemkameran men här är en bild från frukosten igår.

Vi är redo!!

All stress och panik är över. Väskorna står packade, jag har precis skurat golven så det är rent när vi kommer hem och nu sitter vi i soffan och firar semestern med ett varsitt glas rött. Fasen så härligt! ❤

Det känns som himla konstigt att det faktiskt är dags. Det har liksom alltid varit så långt bort, i ett år har det planerats. Jag var gravid och tänkte att "när bebisen är 6 månader så är vi där", det gick ju inte ens att greppa. Det kändes som en evigheeet. Tiden sen hon kom har verkligen gått fort, läskigt fort! Jag vill bara stoppa tiden. Men som bekant går inte det och nu är hon faktiskt 6 månader om bara 3 dagar. Och vi ska göra en drömresa. För bra för att vara sant.

Ååhhh nu vill jag bara gå och lägga mig så morgondagen kommer fortare. Vi kommer ha internet i huset vi ska bo i så förhoppningsvis blir det lite uppdatering här under tiden. Med det så önskar jag oss en trevlig resa ;)

Visa fler inlägg