Fredagskväll

Efter några timmar på jobbet for jag hem och snodde lite kärlek av min dotter. Hur ska jag kunna lämna henne på dagis...... 

Just nu ligger jag iaf i sängen med frukt och New girl. M är iväg på nån innebandy grej så jag passar på! 


Trevlig helg på er!

Så var julen över

Tillbaka efter lite julledighet! 

Det har varit en lång och fin jul men den hade dessvärre inte den bästa starten. Som sagt låg vi magsjuka hela helgen, lagom tills vi blev friska insjuknade Mattias och Robin. Så dom och mamma och Dennis fick stanna hemma på julafton medan vi andra firade med hela släkten i Vaxholm. Orättvist. På juldagen fick dom komma iaf så fick fira jul ihop till sist. 

Maja skötte sig så bra och lekte på med leksaker och barnen och brydde sig inte om oss alls. Inget gnäll utan bara en glad liten unge. 
Igår åkte vi vidare till svärmor för mer julfirande. Massa god mat, mer julklappar och fina människor. 
Idag är det fredag vilket det inte alls känns som. Jag ska packa upp väskorna, umgås med Maja och sen åka och jobba. 

Magsjuka..

Fy fan.... Helt klart värsta dygnet! 

I torsdagsnatt blev Micke magsjuk och mådde så fruktansvärt dåligt. En riktig vinterkräksjuka. Under fredagen spydde Maja en gång och har varit dålig i magen men mår i övrigt bra tack och lov. Igårkväll var det min tur. Jag har aldrig mått så dåligt, en gång i halvtimmen var jag upp... Hela kvällen och halva natten höll det igång men på morgonen mådde jag bra. Bra och bra, inga mer spyor iaf. Jag har fortfarande problem att ta mig ur sängen så jag ligger här och försöker få i mig blåbärssoppa. 

Nu får vi bara hålla tummarna att inte mamma Mattias Robin eller Dennis blir smittade för då kommer julafton verkligen att drabbas för deras del... :( Och julklapparna är fortfarande inte avbockade på listan...


Kul med jul! 
Visa fler inlägg