Checkar ut

Aj. På fler sätt än ett.
1. Träningsvärk i låren så jag inte vet hur jag ska ta mig fram idag.
2. Bebis har bökat i sömnen sen 00.30 vilket betyder att jag fått 2 timmars sömn. Jag är inte människa idag.

Klockan 11 ska vi till bvc och sen lär jag inte göra mycket mer av den här dagen.

Onsdag

Oj oj oj. Jag kunde komma iväg och träna i alla fall tack vare min snälla mor som skyndade sig hem från sin träning och ställde upp som barnvakt. Cirkelfys, satan så jobbigt det var. Hälen kändes bra under tiden men efter så kom smärtan som en härlig käftsmäll. Så värdelöst och det är väl bara att vila som gäller. Men det var det värt ändå! För nu sitter jag i soffan och kikar på Mia på Grötö med gott samvete.

Annars idag har vi varit hos Linda och frossat sushi och njutit av den underbara solen som hälsat på idag igen. Fantastiskt.
Snart kommer äntligen Micke hem också som jobbat sent. Tack för mig och godkväll.

Småbarnsfamilj var det ja!

Godmorgon!
Igår gick jag och la mig i sängen klockan 20.00, jag kikade lite på tv och när M kom hem från träningen så kröp han också ner. Där låg vi alltså klockan 21.00 och var redo för sömn, tog inte många minuter innan vi somnade. Haha småbarnsfamilj eller vad?! Skööönt var det i alla fall och idag tar vi oss an dagen med nya krafter.

Tänkte ta mig ut på en promenad när det är dags för lillan att sova igen. Det får bli mycket sånt nu när jag inte kan träna ordentligt, har förmodligen överansträngt hälen så nu smörjs det med krämer och hoppas att det blir bra illa kvickt!

Visa fler inlägg