Bra betyg

Åh, äntligen har jag fått slänga mig i soffan. Jag blev nån form duracellkanin när vi kom hem. Städa undan massa skit, vek ett beeeerg av tvätt, lagade mat, tvätta ännu mer. Nu landade jag rätt bra här med maten i magen.

Idag har vi annars hängt i Täby C. Fick prova vagnen i rätt miljö och dessutom shoppa en hel del. Vi hade mycket tid på oss så allt skedde i lugnt tempo och vi fick in både lunch och fika. I äkta mammaledighetsanda. Jag kan säga att Maja älskade vagnen. Sov hon inte så satt hon och garvade och lekte med sina händer. Bra köp alltså.

Yeeey!

Jomenvisst, det var ju en vagn jag köpt!! Så roligt :D Det blev till slut en bugaboo cameleon men jag tror jag ska byta ut den rosa suffletten mot en svart. Jag är inte mycket för rosa men Micke propsade på att vi skulle ha den som den är, haha. Vi får väl se hur det blir.

Hon har iaf provsuttit med pyjamas på och undrade mest; Jaha, och nu då? Ska jag bara sitta här?
Hon gillade det iaf :) Hon hatar liggdelen på våran andra vagn, så länge hon inte sover, så jag hoppas att det blir bättre nu. Jag längtar i alla fall tills imorn när jag får inviga den. Som ett barn på julafton!

Visa fler inlägg