Promenad

Efter alla timmar av regn så tog jag vagnen ut på promenad i solen! Himla trevligt. Sitter nu på trappen och väntar på att fröken ska vakna. Ingen stress, vi har ju semester.

Vad vi ska göra idag återstår att se.

Äntligen klart!

Herregud vad vi har hållt på idag. Som två yra höns sprang vi runt och packade, mata unge, lägga unge, underhålla unge, packa, gå tusen vändor till bilen... Men nu är vi här och har packat upp och till och med fått i oss middag.

Vi kommer alltså att bo hemma hos mamma medan dom bor på yxlan. Sen kommer vi få bo ihop en stund innan vi flyttar in i Macke & Jennys lägenhet för dom flyttar till Kalmar. Så vi har boende ordnat till jul när dom kommer hit igen, sen får vi hoppas att vi har hittat ett eget fint litet hem ❤

Nu ligger vi utslagna i soffan.

Måndag

Godmorgon måndag!

Vi myser runt i morgonrockar, sörplar lite kaffe och leker med bebis. Himla trevligt att vara hemma båda två måste jag säga!

Idag är planen att packa ALLT och sen dra härifrån. Hatar att bo i flyttlådor så det finns ingen anledning när vi faktiskt har ett hus som står och väntar på oss. Verkar ju rätt dumt. Nu är även magasinering och flyttbil fixat så då känns det mindre stressigt. Fredag flyttstädar dom och sen ska jag bara putsa fönster så lämnar vi nycklar på måndag.

Bara att ta tag i dagen.

Visa fler inlägg