Påskhelgen

Denna långhelg är ju bara helt fantastisk!

I fredags åkte vi hem till min mormor och firade påsk med hela släkten. God mat, sköna promenader, påskägg. Bland annat fick Maja låna en gåstol så den race:ar hon runt med här hemma.

Igår var vi hos Mickes pappa och åt god mat och pratade länge. Är lite trött idag, men det var det värt. 

Idag ska vi ut i det fina vädret igen, himla varmt och skönt! 

Paddan

Gick bra hos bvc igår. Hon blev såklart jätteledsen när hon fick sprutorna men så fick hon syn på en nalle och började skratta (?), humörsvängning delux. Hemskt är det i alla fall! Hamsterkinderna väger nu 7,2 kg och ja.. det märks när man bär runt på henne. Min padda.

Idag ska vi minsann ut i det fina vädret! Och när M kommer hem från jobbet har vi långledigt tillsammans, hur underbart är inte det?! Väldigt.

Airshells

Idag väntar som sagt ett besök på bvc. Ska bli intressant att se hur mycket hamsterkinderna väger nu.

Sen tror jag nog att jag ska beställa lite sommargrejer! Måste ju ha inför resan. Både till Maja, vagnen (sommarsufflett, parasoll och solskydd) och något litet till mig själv. Hade även tänkt köpa transportväska till vagnen, men igår hittade jag på nätet att man kan hyra det på Arlanda! Hämtar när man åker och lämnar när man landar, för endast 159 kr för en vecka +69 kr för två veckor. Hur bra?! Men tanke på att en väska kostar 1500 att köpa och man använder den max en gång om året så känns det självklart. Finns även till bilstolen, vilket vi också ska ha med oss så det kan ju inte bli bättre. Dom som använt den verkar nöjda så det gillas. Nackdelen är att det inte finns hjul så man kan rulla den men det kan jag leva med :) Airshells heter det om någon undrar.

Nä, om man ska göra sig iordning kanske.

Visa fler inlägg