Fredag!

Denna soliga fredag har bjudit på häng med Linni. Hon bjöd på sina eminenta scones till frukost och sen gick vi ut i solen och lekte med Maja ❤

Efter det har jag mest ränt runt igen. Åkt fram och tillbaka, packat, handlat osv. Lämnade av Maja hos mamma för hon ska sova där inatt. Värkte lite i hjärtat när jag åkte därifrån. Men vi ska ut och käka och ha en trevlig vuxenkväll med Linda och Nicke. Väntar på att dom kommer hem vilket borde vara vilken minut som helst. Ha en trevlig kväll, det tänkte vi! :)

En sån dag!

Gud så jag ränt runt idag. Stressigt blev det på slutet också! Efter öppna förskolan så lämnade jag Maja med Jenny så Macke kunde hjälpa mig att konka och köra hem Mickes present. När jag skulle hämta Maja igen så pratade jag med Micke och då var han på väg hem från jobbet. Skyyyyynda fick jag göra för jag hade ju presenten ståendes i vardagsrummet!

Idag fyller som sagt Micke 30 år! Gammelgubben ;) När han kom hem stog den här skinande saken och väntade på honom. Vad kan det vara.... Han blev så lycklig :)

Torsdag

Aaahhh trötta ögon idag konstigt nog. Har varit en rätt seg morgon men om en stund tänkte jag ta en tur i spåret med vagnen. Bebis får sova och mamman röra på sig. Det behövs.

Lite senare tror jag att vi ska upp till öppna förskolan, får hoppas att det är någon där som vi känner. Måste även fixa Mickes present men för det behövs lite assistans..

Trevlig dag på er!

Visa fler inlägg