Frukost

Torsdagen har anlänt och vi gör oss redo för dagen med lite frukost. Vad dagen bjuder på är ännu oklart men något spännande ska vi väl se till händer. 


Onsdag

Sista presenten, från oss, utdelad och det blev en iPad! Den var från 3 eller 4 år och är en sådan som ställer frågor så ska man trycka på rätt knapp som svar osv. Just det momentet fattar hon ju inte men bara att hålla i något som liknar en iPad tar fokus bort från våran. 

Redan onsdag och det känns som att dagarna gått fort. Måste börja planera inför dom två kalasen som vi ska ha i helgen! Annars idag får vi se vad vi ska hitta på..

Tack & godnatt

Födelsedagen flöt på bra och vi hade en lugn och skön dag! Det började som bekant med presenter i sängen. Vi kände att det inte var någon idé att gå bananas när hon är så liten så vi köpte något litet men ack så uppskattat. Hon avgudar katter så självklart blev det en liten misse till henne. Den har hon gosat med och skrattat åt hela dagen. Även en kassaapparat som hon knappat en massa på. En liten present till ligger och väntar till morgondagen då hon nöjde sig bra med det hon redan fått. 

Sen tog vi oss ut och promenerade lite. Och självklart käka lite sten när hon tror att jag inte ser. 

Efter middagen fick hon en tårtbit såklart! Dock ville hon gärna ha hela tårtan. 
Nöjd tjej!! 

Älskade skrutt. Fick även ett samtal idag som gjorde dagen ännu bättre. Maja har fått dagisplats och det blev dessutom förstahandsvalet som jag började ge upp hoppet om. Såååå skönt att ha det klart! Det är ju inte självklart då alla dagis verkar vara så fullproppade. Tills hon börjar ska jag även lära mig säga förskola ;) 
Visa fler inlägg