Kärlek

Så var livet som tvåbarnsmamma igång!
I fredags när vi kom hem så firade vi med pizza. Eller vi orkade inte laga mat rättare sagt. 

För att vara två dagar gammal är hon fastastiskt duktig på att ligga själv. Det underlättar ju när storasyster vill ha lite uppmärksamhet från sin mamma. 

Natten var dock katastrof. Mjölken har inte runnit till helt ännu och hon vill inte kämpa för att få ut det som finns. En del skrik och inte många minuters sömn så vid 7 imorse pumpade jag ut och gav på flaska för att jag tyckte så synd om henne. Tre timmars sömn fick vi då och det behövde vi allihopa. Vi var på middag hos mamma och Mattias igår och då fick Maja somna där och sova kvar, det var rätt natt om jag säger så! Vi kunde ta den där sovmorgonen till kl 10 och få lite extra energi. 


Idag är vi alla så här trötta... Älskade lilla skrutt! 

Hon är här!

Äntligen har ny liten pjäs kommit till världen. Tänk att vi nu har två små underbara döttrar 💕


En förlossning som gick snabbt och smidigt när den väl satte igång. Det känns så skönt att äntligen ha en positiv bild av en förlossning och inte den skräckbilden jag hade efter förra gången! 

29/8 kl. 02.05 valde hon att titta ut. Hon som ännu är namnlös. Nu har vi precis kommit hem och väntar på att hon ska få träffa sin storasyster!
När längtan är för stor

Så här ser en person ut som har gått över tiden 11 dagar och gråtit varje dag i en veckas tid. Så trött och så svullen.Det är väl egentligen inget att hymla med, att jag mår fruktansvärt dåligt. Det är otroligt hur mycket energi som gått åt efter ett rejält gråt-pass. Det dränerar en. Jag bara gråter, gråter, gråter & gråter. Från det att jag vaknar till att jag går och lägger mig. Så otroligt svag just nu, psykiskt. Och jag kan inte ens förklara varför... Så mycket känslor men det värsta är nog känslan av maktlöshet. Som om jag är fånge i min egen kropp. 

Och jag hatar när folk säger att "så är det när man går över tiden" och "det är ju baaara några dagar kvar nu". 

1. Jag gick över med Maja också och jag mådde inte i närheten av så som jag gör nu. Visst, tiden stog still men jag mådde inte dåligt. 
2. Håll käften! 

Ja. Aningens bitter men mest ledsen. Anledningen till att jag inte hör av mig till nån och att jag inte uppdaterar här. Jag orkar helt enkelt inte.

Idag var jag iaf in på bb för en rejäl hinnsvepning. Tog en lång promenad när jag kom hem så nu får vi se om det händer något. Säkert inte men det är värt ett försök iaf! 

Håll tummarna. 


Visa fler inlägg