När längtan är för stor

Så här ser en person ut som har gått över tiden 11 dagar och gråtit varje dag i en veckas tid. Så trött och så svullen.Det är väl egentligen inget att hymla med, att jag mår fruktansvärt dåligt. Det är otroligt hur mycket energi som gått åt efter ett rejält gråt-pass. Det dränerar en. Jag bara gråter, gråter, gråter & gråter. Från det att jag vaknar till att jag går och lägger mig. Så otroligt svag just nu, psykiskt. Och jag kan inte ens förklara varför... Så mycket känslor men det värsta är nog känslan av maktlöshet. Som om jag är fånge i min egen kropp. 

Och jag hatar när folk säger att "så är det när man går över tiden" och "det är ju baaara några dagar kvar nu". 

1. Jag gick över med Maja också och jag mådde inte i närheten av så som jag gör nu. Visst, tiden stog still men jag mådde inte dåligt. 
2. Håll käften! 

Ja. Aningens bitter men mest ledsen. Anledningen till att jag inte hör av mig till nån och att jag inte uppdaterar här. Jag orkar helt enkelt inte.

Idag var jag iaf in på bb för en rejäl hinnsvepning. Tog en lång promenad när jag kom hem så nu får vi se om det händer något. Säkert inte men det är värt ett försök iaf! 

Håll tummarna. 


#1 - - Joanna:

Håller alla tummar o tår!

#2 - - Anonym:

Skickar MASSA styrkekramar & håller alla mins tummar o tår hårt!!!

#3 - - Kajsa:

Fy fanan! Kan inte föreställa mig hur jobbigt det måste vara. Otur att träffa en läkare som inte heller sätter igång förarens 42+0... Hoppas hinnsvepningen fungerar för dig, det gjorde den iaf på mig. Håller tummar och tår! Om du orkar försök ha lite sex och "stör" lite mer där inne.. I vilket fall, stort lycka till när det är dags☺️

#4 - - Linni:

<3 PUSS

#5 - - Emma:

Tack ska ni ha brudar!!
Ja sån jädra otur. Jag pratade med en barnmorska som tog ctg och så innan jag fick träffa läkaren och hon sa att med tanke på att bebisen är så färdig och du inte mår bra så ser jag ingen anledning att du ska behöva gå en vecka till. Men den här satans läkaren tyckte absoluuuut inte så, finns det ingen medicinsk orsak så sätter dom inte igång någon enligt henne. Men liksom.... hur dåligt ska man behöva må?! Usch, en person som inte kan hantera en människa som mår dåligt ska inte vara läkare och absolut inte på en förlossning! Tur att alla barnmorskor är fantastiska iaf 😊

#6 - - Joanna:

Jag skulle åka igen och i princip tjata till mig en igångsättning på plats, iaf när du mår så himla dåligt. Idiot läkare, jag har bråkat på personen!! Kämpa på.

#7 - - Sandra:

Håller tummarna och skickar över en stor kram :)