Vi drar


Väskorna är packade och lastade i bilen, tjejerna påklädda och förhoppningsvis fortfarande rena, snön ligger på backen så nu drar vi! Även om det bara tar ca två timmar att åka så är det himla härligt med en familjetripp måste jag säga. Bilen är smockad, som vanligt med två små och det spelar ingen roll hur länge vi ska vara borta. Allt ska med ändå.

Vi ses!

Tisdag


Ja, 4 månader nu alltså och matintroduktionen har börjat. Gröt till frukost både igår och idag och det med ett leende. Hon fäktar med armarna när hon hamnar i matstolen och gormar efter mat. 

Jag vill inte skryta men alltså... hon är sjukt duktig på att äta. Haha. Ja, inte mängder utan att det inte blir något kladd. Hon lapar i sig som en katt typ. När Maja var liten var det gröt ööööverallt och händer i munnen samtidigt. 


Öser på med katrinplommon så det inte blir stopp i magen men än har inget kommit ut. Inte sen igår morse så jag bävar för explosionen som kommer sen.

Idag ska vi packa packa packa och handla lite. I eftermiddag styr vi bilen mot nyårsfirandet. Ska bli kul med en liten tripp och fira nyår med en massa barnfamiljer, då "festar" alla på samma villkor liksom. Skoj!

Måndag


Godmorgon! Eftersom pappan måste jobba så är det en vanlig måndag för oss, inte lika skoj men vi har lite att stå i så dagen går säkert fort ändå. 

Det är lite lustigt det här. Så fort julafton och alla dagar som tillhör är förbi så är jag så less på allt som har med det att göra. Julpyntet, julgranen (som lutar mer och mer för varje dag men jag orkar inte sätta den rakt igen- less), julskinkan osv. Så frukosten blev ingen klassisk macka utan en smoothie! Jag blir även rätt trött på alla överflödiga kalorier som ramlat ner i kroppen så lite nyttigare alternativ välkomnas. Och våra björnbär från busken är fortfarande inte slut. 


Ni skymtar även vår nya marmorskiva. Tomten visste preciiiis vad jag ville ha! ;) 

Visa fler inlägg