Torsdag & fynd

Hello! 

Idag är det torsdag och veckan har rusat iväg. Och det är ju aldrig fel, det enda som ger mig lite smått ångest är att Maja börjar förskolan om 5 dagar........ Panik. 

Vi har hängt i lekparken en stund idag, gjort av med lite energi. Jag fick inviga mina nya dojjor som jag fyndade igår! 299:- för dessa underbaringar som annars går för 700:- Trots att jag har skor från Nike-familjen så det räcker kuuunde jag inte låta bli. Ett kap! 

Resten av dagen då... Ja, vi får se när fröken väljer att vakna och jobbar utefter det. Storhandla ska vi iaf göra!

Onsdag

Jahaaaa, här har vi varit vakna en stund. Sen 07.00 närmare bestämt, alldeles för tidigt för både mig och Maja så nu sitter vi som två sega högar i soffan. 
Vi ska packa ihop oss och sen åka och hälsa på bebiiis! 

Skrämmande

Såg min dotter just ett spöke?! 

Hon stog framför mig och lekte med en leksak på vardagsrumsbordet. Helt plötsligt får hon panik och skrik/gråter och skyndar upp i min famn. Sen tittar hon ut över rummet, fortfarande med panik i blicken, fram och tillbaka överallt. Rör jag mig så skriker hon till och grabbar tag i mig krampaktigt. Blicken flackandes över rummet. 

Otroligt obehagligt!! Det var som att hon verkligen såg nånting som inte jag gjorde. Och för nån som tror på det övernaturliga blir det ännu mer skrämmande.... Visa fler inlägg