Kyla

Jag tycker väldigt mycket om att temperaturen ska stiga i helgen. Plusgrader till och med. Anledningen till det är att det är så fruktansvärt kallt här hemma och det hjälper att det blir några grader varmare ute. Brrrr! Får kanske se till att köpa ett till element. 

Vi sitter iaf och myser här hemma. Maja på sin stol och jag framför brasan. Den enda som inte verkar påverkad av kylan är Maja, så pass varmblodig som hon är. 
Shopping

Dagens skörd!
En pyjamas, fler strumpor som har en förmåga att alltid försvinna, en väldigt söt baddräkt som förhoppningsvis får invigas imorn och en slapp och skön tröja till mig. 
Hon växer så det knakar den här lilla damen. Känns helt galet att hoppa upp en avdelning och köpa kläder i 92. Även fast det fortfarande är för stort men jag vill inte köpa mer i 86 nu för vips så är det för litet! 

Jag längtar till kvällen! Vi ska ha fredagsmys ikväll istället för imorn ska M bort så ikväll blir det tacoooos till middag. Mums! 

Förtrollad

Jag vet inte vad anledningen är men sen dag 1 har Micke lärt våran dotter dom mest märkliga saker. Mest är det miner. 

Bland annat den här. Hon gör nån form av underbett, rynkar på näsan och fnyser. 

Och den här

Och nu är det den här som går varm

Jag tog ett kort på henne och sen vände jag kameran så hon kunde se sig själv och då poserade hon såhär. Hon tycker alltså att hon är som snyggast såhär. Myyyy goood, hur ska det sluta? Dom står alltså varje kväll innan Maja ska sova och tittar in i spegeln tillsammans och gör den här minen. För henne är det helt normalt, så gör alla innan läggdags. Haha dom där två alltså... 

Jag fick iaf en lite mer normal bild.Visa fler inlägg