Söndag.


Så var snart denna helgen över! Den har bestått av lite allt möjligt... Middag med tjejerna, jobb, ett dygn på landet och babyshower! 
Vi överraskade Isa som ska ha bebis om ungefär en månad. God mat och massa presenter.

Bästa tjejligan och Maja trivdes som aldrig förr! 

Nu är det dags för mig att sova, upp tidigt imorn för jobb. Ny vecka, nya tag. Heja! 


Fredag.


Oj oj oj vilken fantastiskt bra dag jag har haft idag. Imorse fick jag ett par rara frukostgäster på besök. Inspektion av huset (som fick godkänt!) och invigning av våran uteplats. Så himla mysigt. Solen dök upp väldigt lägligt. 


Senare kom även Malin och då åkte vi hem till Linnéa som stog för middagsbjudningen. En väldigt behövlig kväll med kära vänner som nu avslutas med sööömn. 

Imorn ringer klockan tidigt, dags för jobb igen! Så, godnatt säger jag. 

Morgon.


Godmorgon! 
Torsdag idag och veckorna rullar på i en jäkla fart. Den här morgonen är iaf väldigt lugn och det uppskattar jag. Ska jobba senare i eftermiddag så då är det alltid trevligt med en mysig morgon med min tjej. Hon som för övrigt satt och drack kaffe med mig nyss. Sluuurp sa hon med sin rosa lilla kopp.

Det verkar bli fint väder idag. Känns väldigt lockande att bara vara hemma och äntligen kunna njuta av den där solen. Men vi ska iväg på diverse ting om en stund. 
Jag skulle även behöva ta tag i uteplatsen. Inga fina blommor, lyktor eller nånting... Det känns dock inte riktigt prio just nu så det får väl vänta en stund till.

Visa fler inlägg