Lördag.





Idag var vi in till Sthlm och hejade fram Mattias som sprang maraton på 4,2 mil. Jag är sjukt imponerad att han tog sig runt och i mål, jag själv som tröttnar efter 5 km liksom. Alla löpare vi mötte efteråt haltade fram och man såg smärtorna i deras kroppar. Usch, krävs nog en enorm vilja för att ta sig igenom ett sånt lopp. 

Från halv två till åtta så har vi promenerat. Gått, gått & gått. Det känns i min klumpiga kropp just nu så jag har bäddat ner mig i sängen och tänkte ta min skönhetssömn nu. 

Torsdag.


Eftersom både Micke och jag varit lediga idag så har vi verkligen tagit till vara på den. Vi började med en morgonpromenad.




Vi har även varit en sväng till nya huset. HERREGUD vad vi längtar nu och det blev inte bättre av det besöket. Kommer bli så bra ♡
Efter det har vi mest njutit av solen. Längs husväggen var det riktigt varmt och skönt!




Nu ligger middagen på grillen och snaaart hamnar den i våra magar! 

Onsdag.


Guuuuuudars va seg man kan va då! 
Steg visserligen upp 05.15 imorse men ändå.. Ligger utslagen i soffan och laddar för att gå till frysen och hämta en burk glass. Strawberry/cheesecake. Min man kan han, visste precis vad jag ville ha efter en slitig dag på jobbet. Kände mig så otroligt gravid idag, tidigare har jag faktiskt knappt märkt av magen när jag jobbat. Men idag kom smärtor i rygg och jag kände mig bara såååå tung. Så lite glass och en ledig dag imorn blir ett bra avslut på kvällen. 

Kvällen har gått åt till att pussa på lilla loppan efter en hel dag isär, laga familjemiddag och lite bus på det. Jag gillar min familj jag. 
Visa fler inlägg