Kul med jul


Nu är det jul här i vårt hus! 

Jag går nog inte till historien som den största julpyntaren men alla julstjärnorna hänger i fönstren, hyacinterna växer, altanräcket har fått sin utsmyckning och en tomte har flyttat in. 
Jag är dock väldigt sugen på att köpa en lysande ren att ha på framsidan, den är SÅ söt. Kanske blir när/om snön faller.

Järngänget Micke & Macke byter just nu däck på våran bil för senare ska vi iväg på fest! Morbror fyller 40 och det väntas bli ett jäkla drag. 

Framsteg


Jag orkar inte! Haha den här lilla varelsen alltså. Jag kan inte minnas att Maja gjorde detta och om det är normalt vid 3 månader men hon kryper..? 

Låt mig utveckla. Hon kryper givetvis inte än men hon drar upp knäna under magen och rör sig lite framåt och i cirklar. Det gjorde Maja en tid innan hon lärde sig krypa men då var hon 6-7 månader. Lite skillnad kan jag tycka! 
Stabil och stark som en oxe! Fyller dessutom tre månader imorn, tiden flyger fram som vanligt. 

Anyway... Väntar in mannen och sen ska vi iväg och köpa julpynt. Har några fler rum att fylla nu så det behövs lite grejer. Sen blir det fredagsmyyys. 

Brasan


När jag fantiserat om mitt drömhus så har tre saker varit ständigt återkommande. 
1. Fler sovrum än vad det finns personer i familjen- check! 
2. Ett badrum med dusch och ett med badkar- check! 
3. Öppen spis- inte check. 

Nej någon sådan har vi inte här men jag har sett ut ett perfekt ställe för den i vardagsrummet. Men lagt ner det eftersom vi ju inte har någon skorsten. 

MEN NU HAR JAG HITTAT LÖSNINGEN! Känner mig något dum som inte tänkt på det tidigare men det finns ju dom som inte kräver skorsten. Givetvis inte med riktigt eld då men det spelar inte så stor roll. Det är bara själva känslan. En sån här vill jag ha!!


Sen finns det andra coola varianter också.

Till och med Micke lät intresserad när jag hetsade med sms om det. Han brukar annars vara lite skeptisk till mina idéer. Kan bli ganska många per dag. Måste bara hitta en med perfekt mått! 

Visa fler inlägg