SLUT

Jag är helt slut men dagen har gått bra! 

Maja hoppade rätt in i leken på en gång och kände sig hemma. Leona var aningen skeptisk (satt som ett plåster i min famn med andra ord) till en början men blev varm i kläderna även hon och lekte och busade. Kommer bli kanon det där. 

Hon kommer ta hand om sin lillasyster så som hon alltid gör. 

Nu är det fötterna i högläge och Idol på tvn som gäller. Bra måndag ändå. 

MORGON

Godmorgon måndag! 
Att ha ett mål och en tid att komma iväg på morgonen har inte hänt på länge. Upp och iväg för idag börjar inskolningen. Såhär uppstyrda har vi inte varit på flera veckor.. 
Dags att klä på lillfisen och sen packa iordning!

PLANERING

Imorgon börjar allvaret så idag är det planering som gäller!


Micke går tillbaka till jobbet efter en grym semester, det är dags att skärpa till matintaget och laga ordentliga måltider och inga snabba varianter, ta tag i träningen igen vilket har uteblivit helt sen vi drog till Spanien OCH jag och tjejerna börjar inskolningen på förskolan nästa vecka. 

Jag hade en sån sjuk ångest inför att sätta, framför allt, Leona på förskolan efter sommaren men jag har kommit över det nu. Jag är taggad på att börja jobba igen och få vara en egen person och inte bara mamma dygnet runt. Leona har dessutom växt otroligt mycket mentalt dom senaste två månaderna och känns inte så mycket "bebis" som jag tyckte förut. Däremot känns det tungt att dom ska behöva gå ganska långa dagar på en gång.. men man kan ju inte få allt, tyvärr! Maja är galet taggad också och pratar om det hela tiden, hon börjar klättra på väggarna här hemma. 

Nej, åter till penna och papper.

Visa fler inlägg