MATT NUDE

Även om det blir ett lugnt nyår hemma med sjuka barn så kan i alla fall naglarna få sig ett lyft. Igårkväll satt jag i några timmar med olika gelé och färger och hade lite egentid. Sådär tjejig som jag sällan är men som känns härligt när det väl inträffar. 

Matt nude och en silvrig nyårsnagel.TISDAG

Det bästa med den här kylan är att klä på sig fleecedressen och krypa upp i soffan med en kopp te. Vilket nog är precis det den här småsjuka kroppen behöver. Idag har jag lyckats träna medan Maja var på badhuset med Mattias och Leona lekte med mormorn. Det var iofs mest en pina för revbenen men det kändes ändå skönt att komma iväg! 


Strax ska vi iväg på ännu ett julfirande, fast inte så juligt. En middag med julklappar hos mamma och Mattias, en bra tisdag. 

Snart är det nyårsafton också. I år är första året någonsin som vi inte har några planer och bara tar dagen som den kommer. Våra trogna nyårsfirare är bortresta och att fira med några som inte har barn känns inte aktuellt, så vi får se vad vi gör av dagen. Ingen hets om maten iaf och det känns himla skönt! :)

FURUGOLV

Idag är första dagen vi är hemma helt utan planer på väldigt länge. Micke jobbar dessutom i mellandagarna så det känns lite tomt hemma. Vi har i alla fall varit ute och lekt i den nyfallna snön! 
Dagen handlar mest om att ta igen allt i hemmet. Städa, tvätta, handla och allt sånt där som är så roligt.... ;) 

Kikar på golv gör jag också mellan varven. Vi ska lägga nytt golv på hela nedervåningen, det har vi pratat om sen vi flyttade in för 1,5 år sen men nu är det fasiken dags. Finns ju inget att vänta på.  Det lutar åt vitlaserat furugolv!Visa fler inlägg