NYTT

Vad gör man om man är ensam en lördagskväll? Jo man kan måla om möbler. Jag har tänkt göra det ända sen vi köpte den för över ett halvår sen, nu är det äntligen gjort! 
Försökte sudda ut allt gammalt kladd som Maja ritat så gott det gick men det biter sig fast i kanterna. Snart är det lika kladdat på igen så det gör ju inte så mycket, det är ju det den är till för!

Jag har även satt upp ljusslingan som jag köpte. Det blev SÅ fint och mysigt. Sen har vi hängt en del också, jag och tjejerna. En mysig kväll! 
Sitter nu med mitt godis som jag laddat upp med men... det smakar inte så gott längre. Tre bitar sen är det bra, vad hände där? 

SOLO

Att komma ner till dom här två efter en otroligt skön sovmorgon är det bästa som finns.Det finns inget jag är mer glad över i mitt liv än dom här små flickorna. 

28 februari idag och det är hög tid att ta ner årets utebelysning! Majas lilla Pablo som står utanför dörren och ljusslingorna ska packas ner. 

Ikväll är jag solo med tjejerna så jag ska åka och handla massa gott som jag kan trycka i mig när jag tittar på melodifestivalen i min ensamhet ;) Hemmakväll here I come!

SÅ VAR DET HELG

På helgerna väntar vi oftast med att äta tills barnen somnat, så att vi hinner njuta av maten. Då när alla leksaker är undanplockade, ljusen tända och allt är lugnt och stilla. DÅ äter vi. Ikväll blev det som sagt fajitas. 

Snart åker det gottiga fram på bordet och då är det officiellt helg. Kanske jag kan flirta till mig en sovmorgon imorn också, det vore något!

Visa fler inlägg