I STAN
Tänk vad några timmar ensamma utan massa krav och tider att passa kan göra för ens själ. Vi har strosat runt bland gatorna, shoppat en del och bara fått göra det vi känner för. Man behöver koppla bort allt ibland och bara vara. 

Nu ligger vi på hotellrummet, dricker lite vin och kollar på tv. Laddar upp inför middagen. En avkopplande dag!

UNDERBARA HELGDet här kan vara det godaste mellanmålet någonsin. Om man gillar salt alltså. Jag smakade första gången förra helgen och jag kan säga att jag är fast, så gott. 

Men vet ni, idag är det fredag igen! 
Den här veckan har varit väldigt seg så det känns extra efterlängtat med lite helg. Helgen bjuder på mys med barnen, ett dygn på tu man hand med hotellnatt, shopping, njuta av lugnet och sen åka raka vägen hem till dom små juvelerna igen. 

Känns som en alldeles lagom helg om ni frågar mig. Ska bara bota den här sablans förkylningen som tagit över min kropp. 

29 OKTOBER

Tänk att du, vår älskade lilla majskolv, kom in i våra liv med buller och bång för tre år sen. Du hjälpte mig att förstå, vid 22 års ålder, vad livet egentligen handlar om. En grym karriär och hela tiden klättra upp på stegen, ha det senaste och hetaste på marknaden, ha den finaste bilen, ha det största och vackraste huset, den perfekta trädgården, att ha att ha att ha... 

Om jag fick välja så skulle jag knyckla ihop allt det där och kasta det rätt ner i papperskorgen, för det enda som egentligen betyder något det är DU och din syster. Det finns inget mer värdefullt än just er, utan er vore jag ingenting. Ni har mitt hjärta för evigt. Idag är din dag min älskade solstråle, 3 år! Jag älskar hur omtänksam och gullig du är. Hur du tittar in i mina ögon, klappar mig på kinden och säger hur fin jag är. Så rar och go. Kramar alla barnen hejdå på dagis. Självklart har du dina mindre underbara sidor, som vi alla har, och jag älskar dom sidorna också. Bara så du vet. Lilla gobit! 
Visa fler inlägg