SOL!Vi har äntligen fått njuta lite av solen och jag kan säga att den friska luften gjorde oss alla gott. Dom är på bättringsvägen men inte tillräckligt bra för att vara på dagis så vi hittar på saker hemma i lagom tempo. 

Under tiden dom har sovit har jag städat undan alla miljoner leksaker, lagat mat, duschat och nu tänkte jag sätta mig ner i lugn och ro med en kopp kaffe. Sen ska jag ta tag i tvätten som ska vikas. Jag har att göra med andra ord. 

VAB

Vi fortsätter med vab även idag. Turligt nog så jobbar jag kväll den här veckan och "förlorar" bara två timmar av arbetsdagen. Jag åker iväg så fort Micke kommer hem.

Dom mår helt okej generellt men allt sitter i halsen. Inatt lät det som att Leona inte kunde andas, hon kämpade för varje andetag och det var väldigt obehagligt. Dom kraxar och har slem i halsen och jag vet inte riktigt vad jag ska ge? Inga läkemedel till ettåringar är det enda jag läst. Jahopp. Tips? 

Hon har inga problem med att få i sig alvedon iaf. Hon slukar allt som kommer från den där sprutan. MANIKYR

Jag fick ett infall igen. Jag blev sugen på att måla lite fransk manikyr på naglarna så jag gjorde om köket till en liten salong. 
Under tiden satt den här lilla fröken och ritade. I fem minuter ungefär, sen tröttnade hon. 

Nu har jag förhoppnings ett par naglar som jag inte kommer tröttna på om en vecka. Men man vet aldrig.. :) 

Visa fler inlägg