FREDAGSGLASET


Att få dricka fredagsglaset i kvällssolen är väl ändå den bästa starten på helgen, inte sant? 

En annan mindre bra start på helgen fick jag när jag hämtade tjejerna på dagis. Snor över hela ansiktet, småvarma och rödmosiga. Jag håller tummarna himlans hårt för att detta inte ska bryta ut till nått värre än så, vi ska ju hänga med kompisar och fira in våren imorgon. Vi får hoppas på det bästa. 

Nu ska jag kasta mig i soffan med mitt glas vin och hoppas att det finns nått spännande på tv. 

NÄR TIDEN FÖRSVINNER

Tiden rinner iväg i en rasande fart. Med två små vildar, två heltidsjobb, två träningsscheman och en innehållsrik vardag så är det svårt att hinna med allt! 

Idag har vi i alla fall hunnit leka i sandlådan och jag fick sitta och njuta i solen en stund medan den behagade att kika fram. Vardagslyx.

Nu är Micke iväg och köper grejer till uteplatsen så vi kan fixa med det i helgen. Kommer bli så bra! Där kan vi sitta i både ur och skur och fånga sommaren. 

THE DESIGN COVER

The design cover, även kallade Felicia och Alex, har producerat den mest briljanta "vad jag inte visste att jag saknade" produkten. Ett tandkrämsfodral. Nu har vi ju ett släktband, men trots den något partiska biten så tycker jag att det är något som alla ska ha i sina hem. Så snygga! Sitter som pricken över i:et i vårt badrum. Har just beställt den mörkgråa större modellen, ser fram emot att ställa den på handfatskanten. 

Visa fler inlägg