MYSET!

Är det inte barnsligt gott med våfflor?!
Egentligen var det till barnen men jag kunde inte hålla tassarna i styr utan var tvungen att nalla lite.

Just nu ligger jag i soffan med en tvååring som har lite magbekymmer. Det är ju såklart aldrig roligt men att hon somnat i min famn det njuter jag av till tusen. Tända ljus, älskar att vi är där nu även om sommaren försvann fort, och lite frukt så är den här kvällen spikad.

LITEN BLIR LITE STÖRRE

Det är lite svårt att greppa ändå, att vår allas lilla lillasyster fyller två år idag. Som vi älskar dig.

Hon var nyvaken och blyg när gästerna kom, grät när vi sjöng för henne för att hon fick all uppmärksamhet (exakt som sin mamma i samma ålder, haha) men sen efter någon timme började hon att släppa loss. Hon fick så fina presenter, bland annat en eldriven fyrhjuling som hon hoppade upp på och körde som hon inte gjort nått annat. Hon behöver en stund innan hon blir varm i kläderna och då jäklar är det ös i henne. Finns inget stopp och ingen kan busa som henne.

Imorse fick hon lite mer presenter och var taggad att fira med kompisarna på dagis.

HÖSTIGA FÄRGER

Tänk att sommaren kom tillbaka en sväng ändå! Men trots det så målar jag och Maja våra naglar i en höstig färg. Måste även ta tag i det sista i köket nu, gipsskivor är inte så charmigt att titta på!

Jag har fått så ont i mina axlar sen jag började jobba igen efter semestern så det behövs ordnas upp lite. Mamma kunde hämta barnen på dagis så jag passade på att träna lite crossfit idag. Har inte varit där på hela sommaren och jag känner att jag behöver bygga upp lite styrka. Jobbigt var det minsann men det kommer nog ge bra resultat sen, för nu tänkte jag hålla i det här och inte bara ta mig ut på löprundor längre. Så, lite lunch på det kanske?

Visa fler inlägg