FÖRBEREDELSER

Nu var det länge sen vi var ut i skogen så vi tog varsin vandringspinne och begav oss ut. Leona hade rätt passande svampbyxor på sig dessutom.

Proppade kameran full med foton, det är något speciellt med att fota i skogen tycker jag. Här är i alla fall ett axplock av vad som kom med hem. 


Eftermiddagen spenderar vi med att förbereda inför imorgon och packa lite väskor och prova ut kläder. Det blir skridskor på förmiddagen vilket lilla M ser väldigt mycket fram emot. 

Nä, måste fortsätta! 

BJÖRK&BERRIES

I julklapp så fick jag såna ljuvliga dofter, går runt och pumpar ut en klick handkräm hela tiden. 

Var nere på stan idag och plockade med varenda barnplagg hem, typ. Så billigt. Däremot var det värre med nyårsklänningen, otroligt dåligt utbud här i byn måste jag säga. Kanske att vi far i till stan imorn.. vi har nämligen bestämt att det ska vara kostym och glittertema så jag måste hitta något fräsigt! 

HEMMA IGEN

Första morgonen hemma på en vecka och det firar vi med långfrukost och massa lek med alla julklapparna. 


Jag tänkte passa på att ta en promenad i solen när minstingen ska ha sin vila. Det är vilda protester på den fronten numera. Hon tycker att hon är för stor för det och skriker halsen av sig. Vi håller inte med och då är vagn smidigast för det ger ju lite vaggningseffekt. Mamma vs barn 1-0. 


Näe, nu ska vi ta tag i dagen. Klockan är ju snart lunch! 

Visa fler inlägg