VIRUS

När veckan börjar med att man känner hur ett virus letar sig in i kroppen- då öser vi på med sånt här. 
Chili, grönkål, ingefära, citron och vatten ner i en mixer. Vi har varit hemma och fixat hela eftermiddagen, nu ska jag tvätta några maskiner och förbereda för veckan. Jag hoppas innerligt att det inte bryter ut nån förkylning, dels för att det inte är så skoj och för att vi den här veckan har ett träningspass inplanerat på varje arbetspass. Lyx! Så det vill jag gärna utnyttja. 

Dags att laga lite käk kanske. Måndag måndag måndag. 

HELGEN

Den här helgen får flera plus i kanten om ni frågar mig. I lördags lämnade vi av barnen på förmiddagen och drog in till stan. Checkade in på hotell, bowlade, käkade god mexikansk mat, drack bubbel, var på casinot och avslutade på en pub med härlig musik! En mysig och bra kväll med två favoriter som sen avslutades med en god hotellfrukost innan vi for hemåt igen. 

Tjejerna har blivit bortskämda och fått mycket tid tillsammans med mormor & Mattias och sen Macke och Lalla som tog över rodret på kvällen. Skönt att dela upp det lite så ändå, för samvetets skull, eftersom det blir rätt intensivt att ha hand om två små om man inte är van vid det. Så behöver vi inte känna oss så stressade hem.
Men det var obeskrivligt att komma hem till våra små flickor efter ett dygn iväg. Känns som att vi inte träffat dom på en vecka, märkligt nog. 

PLAYDATE

Imorse fick vi finbesök av Leyla, Lilja och Dalia. Massa lek, bus, tjuvnyp, skoj och dessutom fick mammorna prata av sig en del. En härlig förmiddag, så tack för det!


Nu har jag hällt upp en kaffe till mig själv och lagt upp fötterna i soffan. Har städat undan alla leksaker och tjejerna vilar så jag ska passa på att göra detsamma innan det är dags att köra dom till dagis. 

Visa fler inlägg