MIN FAMILJ

Åren går fort. För snart fyra år sen fick vi det glädjande beskedet att det växte en liten parvel i min mage- lilla majset. I år fyller hon alltså fyra år och det har varit dom absolut bästa åren i våra liv, men hur fort åren svischar förbi är ju skrämmande. Det där med att dom snart tar studenten innan man hinner blinka är faktiskt inget hittepå, tiden rasslar iväg så jäkla fort. Bara tanken att lilla bebisen fyller TVÅ år i år är helt omöjligt att greppa. 

Dom är så rara mot varandra dom där två. Maja ser alltid till att hennes lillasyster har det bra och gullar med henne som att hon är det dyrbaraste hon har. Hon har slutat säga Leona och kallar henne bara för "gumman". Hej gumman, har du sovit gott gumman, gumman var är du, här är min lillasyster gumman.. Så sött så man smäller av! Vi får ofta frågan vad vi gjort för speciellt för att få dom att komma överens så bra. Älska varandra så. Men jag kan säga att vi inte har gjort något alls. Ända sen Leona föddes så har våra liv fortsatt som innan, kört på känsla och inte tänkt så mycket och Maja har aldrig varit avundsjuk eller reagerat på ett syskon. Alla får lika mycket kärlek och hon äskar att ta hand om sin lillasyster. 

Att se dom busa och leka tillsammans får mitt hjärta att slå dubbla volter. Det absolut finaste vi har, det är våra små tjejer. Maja börjar bli så stor. I bilen hem sa hon:
- Min morfar bor i himlen, mamma
- Ja det gör han
- Han köper kläder mig, massa byxor
- Jaha? Kastar han ner dom från himlen då? 
- Ja. Precis. 

Så mycket fantasi och kärlek i den lilla människan. CHARKISAR
Igår hade jag och tjejerna finbesök här hemma av Linni och Malin. Efter massa bus med barnen och dom somnat så dukade vi upp detta drömbord som vi satt och mumsade på i flera timmar. Att det kan vara så gott. Massa trams och flams och flera glas vin senare kunde jag lägga mig i sängen med ett stort leende. Älskar dom där två. 

Nu sitter jag och soffan med barnen och dricker lite kaffe. Vad dagen bjuder på är ännu oklart men jag tycker mig skymta en sol som tränger sig fram mellan molnen.. 

GUNGSTOL

Jag kunde inte låta bli att köpa dom här underbart snygga och charmiga stolarna till barnen. Dom passar dessutom betydligt bättre in här hemma än den skrikiga rosa fåtöljen som dom delade på innan!


Väldigt snygg grå färg som matchar väggarna. Nu ska jag bara få Leona att inse att hon kan klättra upp i den själv så jag slipper ränna fram och tillbaka hela tiden ;) 

Visa fler inlägg