MIN FAMILJ

Åren går fort. För snart fyra år sen fick vi det glädjande beskedet att det växte en liten parvel i min mage- lilla majset. I år fyller hon alltså fyra år och det har varit dom absolut bästa åren i våra liv, men hur fort åren svischar förbi är ju skrämmande. Det där med att dom snart tar studenten innan man hinner blinka är faktiskt inget hittepå, tiden rasslar iväg så jäkla fort. Bara tanken att lilla bebisen fyller TVÅ år i år är helt omöjligt att greppa. 

Dom är så rara mot varandra dom där två. Maja ser alltid till att hennes lillasyster har det bra och gullar med henne som att hon är det dyrbaraste hon har. Hon har slutat säga Leona och kallar henne bara för "gumman". Hej gumman, har du sovit gott gumman, gumman var är du, här är min lillasyster gumman.. Så sött så man smäller av! Vi får ofta frågan vad vi gjort för speciellt för att få dom att komma överens så bra. Älska varandra så. Men jag kan säga att vi inte har gjort något alls. Ända sen Leona föddes så har våra liv fortsatt som innan, kört på känsla och inte tänkt så mycket och Maja har aldrig varit avundsjuk eller reagerat på ett syskon. Alla får lika mycket kärlek och hon äskar att ta hand om sin lillasyster. 

Att se dom busa och leka tillsammans får mitt hjärta att slå dubbla volter. Det absolut finaste vi har, det är våra små tjejer. Maja börjar bli så stor. I bilen hem sa hon:
- Min morfar bor i himlen, mamma
- Ja det gör han
- Han köper kläder mig, massa byxor
- Jaha? Kastar han ner dom från himlen då? 
- Ja. Precis. 

Så mycket fantasi och kärlek i den lilla människan. Visa fler inlägg