SOFFAN

Igår fick vi äntligen hem våran nya soffa! Som vi längtat i flera veckor. Det var det värt för det är fasen den gosigaste soffan jag suttit i. 

På väg hem från landet idag så åkte vi förbi nya Coopbutiken och köpte med lite smått och gott. Skön och luftig butik för övrigt. Nu ska vi gotta i oss det här framför en serie. 

ÖVERRASKNINGAR

Jag har överraskat tjejerna med lite nya saker under dagen. Bara småsaker som såpbubblor, nya ritpennor osv.. allt blir roligare om det är nya tillbehör. När lilla loppan slumrade in efter lunch så tog jag fram ringar och örhängen till dom stora tjejerna som dessutom redan klätt om till prinsessor. Lyckan, obetalbar! 
KUSINERNAIgår fick jag sällskap när jag lagade mat. Som en liten hundvalp satt hon där och tiggde grönsaker. 

Det blev ett sånt lyft här hemma med det nya köket. Barnen älskar att hoppa upp och ner på barstolarna vid ön och jag älskar hur bänkskivan blev till slut. Den är inte helt perfekt utan oljan har trängt in mer på vissa ställen och i början sa jag att vi måste göra om allting men nu har jag ändrat mig. Jag gillar hur den ser lite använd ut och ruffig. 

Idag har jag tre små tjejer här hemma som leker. Kusinerna leker så bra ihop och just nu är det mamma pappa barn som hägrar. Det blir ju rätt tydligt hur dom uppfattar en som mamma, haha. Mestadels rätt rart och gulligt men rätt som det är så åker nån upp på rummet för att tänka över sitt beteende... hehe. 

Visa fler inlägg