DU OCH JAGLilla älskling. 

Det brukar vara vi två som vaknar först i veckorna och det är så mysigt att få ha yrvädret för mig själv en stund. 

Idag hade jag Maja med mig på jobbet, hon tyckte det var så spännande att få se var jag håller hus om dagarna. Öste runt bland folket och skrattade och busade. Det bästa hon vet är att åka iväg ensam med nån av oss, att få vara bara du och jag som hon brukar säga. 

Imorgon väntar en kort jobbdag och sen SEMESTER! Gud så efterlängtat. Den börjar med att jag och Micke åker in till stan på tu man hand och checkar in på hotell. Inte illa minsann. 

KÖKETÄntligen sitter nästan allt på den ena sidan uppe. Det har varit mycket med saker som inte passat, hantverkare, väntetid och allt sånt som hör till. Men nu så kan vi laga mat i vårt nya kök! Ungefär 1,5 vecka sen vi rev det gamla köket så det är väl inte fy skam ändå, men att leva i byggkaos med grejer och damm överallt är minsann inte min grej. 

Nu när barnen strax somnat så ska vi göra klart andra väggen och få upp köksön. Ska bli så obeskrivligt skönt när det är klart. Yeeeey :) 

KOJA

Idag har regnet öst ner och vi passade på att ta en vilodag. Tittat på film, byggt koja och haft lite finbesök. Tjejerna lekte så gulligt i deras koja, dom turades om att vara mamma och pappa som lämnade den andra på dagis och gick till jobbet. Så söta, haha. 

Nu är dom lediga från dagis och har sommarlov i 6 veckor. Jag jobbar korta dagar en vecka till och sen tar jag semester med resten av familjen, underbart! 

Visa fler inlägg