VÅFFLOR

Idag kände jag för att överraska mina små kottar och laga våfflor till middag. Vi äter i princip aldrig det pga pappans allergier och att barnen tidigare mest ätit sylten och inget annat... Två små flickor stog och studsade och skrattade vid mina ben när dom såg vad som serverades. 

Idag efter jobbet så åker Micke och hämtar nya bilen. Och i helgen väntar flera besök på olika köksbutiker. Det händer grejer minsann! 

DOM DÄR TVÅ

Det är alltid extra härligt att komma hem efter en jobb/dagisdag och se dom här två leka och skoja tillsammans. Det är inte alltid vill jag lova, ibland tycker dom att den andra mest är ivägen. 

Jag kom till Norrtälje lagom till dom käkar mellis på dagis så jag hade lite tid att slå ihjäl där emellan. Passade på att smita in och kika lite på rean. Fick med mig tre tröjor till barnen och några av dom åkte på direkt. Det är ju kul. Dom är annars rätt bra på att rata vissa plagg, Maja ska ha rosa och Leona nått med djur. Då brukar det gå hem. 

Dags att laga lite middag, idag blir det hemmagjorda köttbullar i gräddsås och potatis. Husmanskost är tametusan det bästa. 

PROJEKT NR.3Gudars vad segt det var att kliva upp imorse. När man fått sova till halv 10 i flera dagar och sen behöva kliva upp kl 6 för att hinna få barnen redo inför dagis. Näe alltså. Hade gärna legat kvar några timmar till. Lyckades i alla fall hämta barnen en timme tidigare idag och det känns alltid bra, lyckliga barn och lycklig mamma. 

Nu är det mycket som händer. Två stora projekt som ska tas tag i plus en sidogrej som jag helt snöat in på idag. Istället för att köpa en tråkig markis till baksidan så ska vi bygga en pergola längs med husväggen, regntåligt tak, massa tyger i flera lager, hängmatta, kuddar, ljusslinga, växter... aaa jag har en klar bild vill jag lova. Det ska bli klart till sommaren, så är det bara ;) Ett uterum helt i vår smak! 

Jag är helt fast i datorn och googlar på massa inspo. Jag ska dricka mitt te, käka mina morötter och kära ner mig i allt fint på nätet. Hej. 

Visa fler inlägg