MYS

Det är inte ofta jag får mysa ner mig i soffan och kika på både KUWTK och min lilla plutt som leker. Hon har haft en hemsk kruppnatt och jag har huvudvärk och halsont, så vi tar en dag i det lugna hon och jag.

Jag skulle verkligen behöva sätta mig ner och fixa alla inbjudningar, tiden bara springer iväg. Så svårt det där dock. Det är en del människor jag haft i tanken som kanske inte är mina närmsta vänner idag men som i min uppväxt har betytt så himla mycket. Det är ju bara det att våra vägar tagit några svängar åt olika håll.

Jag följa hjärtat kanske.

JULMARKNAD

Igår var det första advent och strax är december här- så mysigt med jul. Var på årets första julmarknad igår ute i Gåsvik och köpte bland annat ett ljus som doftar gran. SÅ ljuvligt. Jag och Maja har dekorerat här hemma och gjort lite julfint. Vi har också hunnit njuta av solen idag, så himla efterlängtat!

Nu ligger vi i en hög i soffan, en snorig tjej med krupp och en pigg som tjatar om att få gå till dagis. Vi brukar alltid ha båda hemma om en är sjuk men nu är det nog dags för Maja att få leka med sina kompisar. Hon har redan haft den här förkylningen och är trött på att vila. Jag förstår henne. Även jag får spring i benen.

SAFFRANSBULLAR

Första advent är alldeles runt hörnet, barnen pratar om julen varje dag och då går det faktiskt inte att låta bli att baka saffransbullar! Jag åt en (okej, två stycken) och jag har fortfarande ont i magen... puh. Tjejerna blev i alla fall glada och det är huvudsaken.

Nu rullar Micke in när som helst och då slänger jag fram viltpytten som fått puttra på spisen en timme och sen tänkte jag åka och träna. Får se hur det går med massa bullar i magen ;)

Visa fler inlägg