FREDAG

Är det fredag och vabb så blir det våfflor till lunch. En varsin våffla och massor av grädde och sylt så är dom nöjda sen!

 

Stormen hägrar där ute, knappt man vill gå ut. Tur att solen skiner in genom fönstret i alla fall för det ger ju energi om något. Ikväll blir det fredagsmys här hemma så vi kan vila upp oss. Gottis, god mat och ett glas rött i vanlig ordning...helgen måste ju liksom firas in! Helgen bjuder på massa kul så det är bäst att jag är utvilad.

Nu ska jag ta en kaffe och joina dom små i soffan.

ONSDAG

Vad skönt det är, att bara pausa allt, och sticka hem och käka lunch. Dricka gott kaffe. Vilket ruskväder det är idag förresten, regnet har öst ner ända sen imorse. Mysigt ändå måste jag säga!

Nu blir det sista timmarna på jobbet innan det är dags att hämta barn, fixa käk, träna och sen hoppa ner i soffan.

FÄRDIGT!

Det här med el, visst är det en himla fiffig grej! Ugn. Fläkt. Eluttag. Spottar. Lampknappar. Vi har haft Daniel hemma hos oss hela dagen som har dragit om elen i köket och installerat allt detta. Vi pausade ju slutförandet av renoveringen under sommaren för att vi ville lägga vår lediga tid på annat, men nu är äntligen den sista stora pusselbiten på plats. Va skönt det är att slippa ha en förlängningssladd från vardagsrummet och genom halva köket för att kunna brygga kaffe!

Firar det med ett glas citronvatten med is!

Men det är lustigt att man vänjer sig så snabbt med det ofärdiga. Att leva i det. Kliva över sladdar, ha micron i tvättstugan, kaffebryggaren i en förlängningssladd, hur det osar i hela huset vid varje matlagning för att fläkten inte är inkopplad osv... Meeen nu när alla uttag är fixade och klara så är allt inkopplat och allt känns mer komplett. Fantastiskt.

Visa fler inlägg