SLEEPING BEAUTY

Igår hängde vi med dom här! 

Lilla P börjar bli större och är mycket mer med i blicken och försöker prata. Så fantastisk. Det blev massa mys för faster och det är så gosigt så jag kan liksom inte få nog. 

Idag har det varit fullt ös hela dagen. Nu blir det lite bad och sen middag, en lugnare lördagskväll. Imorn ska det firas Valborg och då hoppas vi på lite sol i alla fall! 

NYTT VRÅLÅK

Vi har äntligen blivit en komplett cykelfamilj. Alla har en varsin cykel alltså. Men det är ju svårt för framförallt Leona att ta sig fram snabbt på längre sträckor så vi kände att det var läge för en cykelvagn, som man dessutom kan ha som vanlig vagn. Smidigt om man är borta och vill hem efter att dom somnat tex.  Överraskade tjejerna med den idag vid hämtning på dagis. Succé! 

Att min cykel pajade hundra meter senare är en annan femma. Vad är oddsen?? Passerade som tur var en cykelverkstad på vägen hem så vi lämnade in den där och så fick jag helt enkelt springa hem. Puh. Inte helt klädd för det om jag säger så. 

Eftersom vädret svänger så otroligt så blev det både regn, hagel och sol på turen så rätt skönt att bara krypa upp i soffan efter det. 


Imorgon är det fredag och bästa dagen på veckan enligt hela familjen. Barnen har alltid date med mormorn då och såklart; fredagsmyset! 

TROLLS

Det är ju lill-lördag idag! 

Vi drar till med en minifest. Med betoning på mini. Bänkade oss i soffan hela gänget med filmmys och ett glas rött. 

Det blev en ny film idag- Trolls. Maja har inte släppt blicken från tvn än så den verkar gå hem. Hennes små ben är för övrigt så galet blåslagna. Undrar hur mycket hon ramlar på en dag. Blåmärken överallt från tårna till knäna. 


Nej, nu ska jag fortsätta onsdagsmyset med familjen! 

Visa fler inlägg