SOFFLÄGE

Jag har legat nerbäddad här hela dagen, druckit te och lyssnat på regnet. Vill bara bli frisk nu. Så ont i halsen, hostar var trettionde sekund, skallen känns som den ska sprängas när som helst. Och magkatarr på det. Självdiagnostiserad sådan, googlade och allt stämde in. Har nog inte varit så bra på att äta regelbundet senaste tiden. Bränner i hela bröstet/magen så fort jag sväljer något så det blir inte mycket näring som kommer ner i kroppen. Vilket inte direkt skyndar på processen att bli frisk. Uh. Nu vill jag vara frisk! 


Men imorn är det jobb som gäller och då är det bara att dyka upp. Le och vara glad. Passar på att vila mig frisk idag, gosa med tjejerna och inte göra många knop. 

GODMORGON

Morgonen börjar med en kopp med något varmt. Jag är så krasslig i halsen så det är inte klokt. Nu börjar däremot rösten komma tillbaka så det är jätteskönt, otroligt hur handikappad man blir när man inte kan prata! 


Idag ska jag iväg på spa med fint folk, ska bli hur härligt som helst. Hoppas jag kan svettas ur alla baciller i bastun. 

Igår fyllde den här tjejen tre år, otroligt vad tiden går fort. Hon älskar Belle (Skönheten och Odjuret) mer än allt och fick såklart en sån docka och även Odjuret. Massa andra fina presenter som hon leker med hela tiden. Vi hade ett litet mini kalas igår och det slog mig hur mindre avancerat det blir för varje år. 1- årskalaset är ju helt insane och så trappas det av för varje år för man inser att barnen inte njuter av stora kalas med hundra människor som öser runt. 


Mindre kalas blir det numera. Mindre och fler- bästa lösningen för en lite småblyg Leona! 

BRÖLLOP

Oj oj, hur ska man beskriva en sån kärleksfull dag som det var i lördags?! En helt fantastisk dag.
 
Det blev inte många foton knäppta under dagen, för jag hade alldeles för kul. Men under förberedselserna hade jag kameran framme och föreviga den fina stunden. 
 
 
Nu ligger jag nerbäddad hemma med halsont, feber och helt utan röst. Den försvann under natten och har inte kommit tillbaka än. Fruktansvärt jobbigt faktiskt. Men jag dricker te och försöker vila rösten. Tjejerna tycker att det är himla konstigt att tappa rösten. "Glömde du den på festen eller?" "Men mamma, sluta nu... prata ordentligt" Haha.. sötnosar.
Visa fler inlägg