GRÖT MED KANEL

Det här fasiken det bästa med julen. En skål med gröt och kanel och en skinkmacka med stark senap. 
(null)

(null)

Extra gott just när julskinkan är nygjord, så min lunch idag blev detta. Helt perfekt. Nu är det bara julgranen som fattas för att det ska bli riktigt juligt här hemma.... men det får nog vänta lite till. 

Jag har nyss hämtat barnen och vi ska äta lite mellis och sen klä om för luciatåg på förskolan. Barnen är så taggade! 

SNÖ PÅ BESÖK

Hur mysigt är det inte med snön som nyss föll? Älskar det. Men precis som förut så töar det bort lika snabbt som det kom, längtar efter en vit jul. Snart är vi ju där, det är bara två veckor kvar ungefär och jag har verkligen noll julkänsla. Hoppas den dyker upp snart. (null)
Jag får roa mig med att titta på gamla vinterminnen istället! 

Ja... veckan i full gång och hela familjen är lika trötta på kvällarna med dom tidiga mornarna som råder. Mörkt när vi åker hemifrån och mörkt när vi kommer hem, kan ju inte bli annat än trött då? Snaaart är julledigheten här och då ska vi inte göra annat än att mysa! 

På torsdag är det luciatåg på dagis och det är alltid lika gulligt och stämningsfullt. Avslutas med gröt, skinkmacka och pepparkakor som brukar bli lite kaosartat med alla ungar och föräldrar men det är ju själva grejen, att alla ska va med och ha det gött. 

Längtar! Barnen med. Luciasångerna går varma här hemma....

LÖRDAG

Så var det lördag och jag har fått en del pikar om att det ekar här inne... har inte hunnit med det, livet och vardagspusslet har kommit emellan lite! Det här med att pendla till stan tar sin lilla tid ju. 

Men idag hade vi en lugn morgon med julkalendern och frukost i soffan. Lunchen blev pannkakor och plättar, inte fel. 
(null)

Nu sitter vi i bilen på väg till kusinerna för att hänga lite. Och ta lite bilder på syskonen! 

Trevlig helg!
Visa fler inlägg