TISDAG

Jag tröstar mig med en härlig frukost idag, regnet hänger i luften och det blir man ju inte direkt pigg av. 

Igår var jag iväg på bio och såg Mr. Grey, så mycket bättre än första och äntligen lite mer handling. Hann med lite shopping till bebisen också och bara att gå i en affär med minikläder får ju en att börja längta. Undra hur det blir när hen föds, suktar verkligen efter bebisdoften! 


Men! Kvällen slutade med färd hem i polisbil för min del. Första och förhoppningsvis sista gången, my god! Bilen började skaka och ryka mitt på motorvägen och jag fick panik. Så fort jag klev ur bilen så åkte polisen in bakom mig, hallelujah, och hjälpte mig med situationen. Hur som helst så kom bärgarn och hämta bilen och hela däcket som flugit av (!) i farten, tar ju några sekunder innan man får stopp på bilen så stackars fälgen mår inte så bra. Och jag fick skjuts hem av poliskonstaplarna. Så sjukt. Men jag är glad att jag är oskadd och att inga barn var med i bilen! 

Nya tag idag, tisdag och jag ska snart till Jennys Dagspa för en timmes lyx. 

HELGENS

Helgen har varit så lugn och lång, precis vad vi behövde! Vi har bland annat (nja, bara barnen) njutit av snön som fallit, promenerat i solen, varit på middag, legat på sofflocket och hälsat på min fina farmor! 

Ny vecka imorgon och våren verkar långt borta men jag hoppas vi kan få njuta av lite sol i alla fall! 

MAGEN

Efter lite tjat så fick jag föreviga den här magen på kort. Jag vet att man kanske inte är så sugen att bli fotad som höggravid men efteråt så ångrar man att man inte gjorde det. Jag ångrar det efter mina graviditeter i alla fall! 


Så fin mage och tjej och bilderna blev dom glada över så det är kul. 

Idag är det fredag och vi njuter av en ledig dag och att solen lyser. Jag ska strax iväg och träna och sen bara ta dagen som den kommer! 

Visa fler inlägg