MÖHIPPA

Snart gifter sig min bror med hans fantastiska Alexandra, så i helgen överraskade vi henne med en möhippa. Så sjuuukt bra dag. Vädret var på vår sida och temat var; Britney Spears. Vi spelade in en musikvideo och Lalla spelade då såklart Britney och vi andra var bakgrundsdansare. Med inövad koreografi stog vi där ute på bryggan mitt på Djurgården med en himla massa publik. Haha. Vi får se hur resultatet blir sen men det. SR iaf otroligt roligt! 

En lång dag och en kväll som avslutades med middag och gayklubb. Otroligt roligt och nu längtar vi så himla mycket till bröllopet. 


Idag är vi lite möra... direkt efter jag kom hem från möhippan så åkte vi på kräftskiva som höll på halva natten. Så kul och värt det men nu börjar jag bli lite sliten... hehe. Tur vi snart får vila upp oss en hel vecka! 

GODMORGON

Det är fantastiskt att vara ute på landet men... så skönt det är att komma hem. Egen toalett, varmvatten, ett riktigt kök, en mjuk säng.. haha listan på bekvämligheter kan göras lång. Men stället och charmen går ju inte att jämföra med nått annat. 


Idag åker vi nog tillbaka igen för vädret visar sig ju från en bra sida. Men här hemma är vi nyvakna och när jag gick in i köket imorse såg jag min bukett hänga på tork. Nöjd över att jag gjorde den själv och har inte hjärta att kasta den, den ger så mycket minnen. 

I SOLNEDGÅNGEN

Dagarna susar förbi här.. vi har njutit av solen och sommaren som kom tillbaka. Glidit runt, solat, badat, ätit glass i mängder och bara varit. 


Ikväll när vi skulle äta middag insåg jag hur van man blir med det man har. Att bo såhär på somrarna är få förunnat och jag har knappt tagit ett foto i år, inte okej. Att sitta och äta middag några meter från vattnet och titta på båtarna som kör förbi i solnedgången är ju som magi. 

Nu ska jag släcka lampan och sova. Imorn kommer pappan hem som varit borta några dagar i Polen- svensexa för storebror. Gissar att han kommer vara rätt sliten... ;) 

Visa fler inlägg