VI ÄR GIFTA!

Jag kan inte ens beskriva med ord hur jäkla underbar gårdagen var. Helt magiskt och jag tror inte att jag har gråtit och skrattat så mycket på en och samma dag. Först och främst.. vädret! Så varmt och klarblå himmel, regnskuren som kom märkte vi inte av för då var vi inne i kyrkan. Ååhh kyrkan.. Lalla sköng ingångslåten och jag fick rysningar över hela kroppen. Så vackert. Efter vi sagt Ja, kramat om alla gäster, suttit i solen och poppat en flaska bubbel bara min man och jag så åkte vi till ladan där alla gäster väntade. Den känslan. Wow. Det kommer mer om själva bröllopet så fort jag fått bilderna från fotografen.

Bröllopsdagen:
Vi hade ju roddat och fixat som galningar hela veckan. På fredagen åkte ungarna iväg för att sova hos faster, Micke sov hos bestman och jag hade mina tärnor här. Vi gjorde klart det sista, band buketter, målade naglarna och åt gott och drack bubbel. Så härlig kväll. Jag var så spänd och pirrig och nervös och längtade något oerhört. 

Kl 7 kom världens bästa My för att sminka oss tre. Lalla fixade frukost och mitt hår. Vilka damer man har i sin närhet som är så duktiga! Evigt tacksam.


#1 - - Marika:

Alltså wow 😍 Får gåshud!

Svar: Ja men asså... gift er! Jag säger bara det 😍😄 Bästa nånsin!

#2 - - Sissel:

Såå fin Emma! Härligt att allt blev så lyckat 🙏🏻🤗 Kramis

Svar: Åhh tack! 😘 ja, det kunde inte blivit bättre! kram