BYGGA RAM OCH SKYLTAR

Förberedelserna är i full gång. Ungefär två veckor kvar och det finns en hel del att göra. Vi ska ha ett lantligt bröllop och festen blir i en magiskt fin lada. Det kommer bli en härlig sommarfest sådär.. operfekt. Om ni hajjar. Så som både jag och Micke vill ha det- enkelt men fint! 


Vi har fixat skyltar, tunnor som ska fyllas med is till drycken, photo booth osv. Hittade gamla plankor som vi betsat och målat på. 

Innan vi betsade såg det ut såhär. Lite plankor och en ram som Micke snickrade ihop. 

Klart! En sak vi kan bocka av på listan. Det är roligt att göra såna här saker som faktiskt bidrar till känslan vi vill åt. Det tar extra tid och tanke men det är det värt. 

MIDSOMMAR

Det är inte ofta som vi firar midsommar här ute men i år kändes det precis lagom. Inga krav, ingen planering, det mesta sköter sig själv och har fått sina rutiner genom åren. 

Vi började dagen med att plocka blommor till kransarna i solskenet. Sen blev det sillunch på bryggan, dans runt stången, femkamp och middag. Det klassiska. En perfekt dag och kväll!

Idag har det varit deppigt väder ute med regn som hängt i luften. Så vi tog en tur ut i skogen och tittade på en annan del av ön. Kastade stenar vid klipporna och blickade ut över vattnet. 


Nu ska jag lägga två trötta tjejer som inte sov så mycket inatt. Sen ska jag sätta mig på altanen med datorn och planera bröllop. A never ending story.. ;) 

SOMMARLOV

Nya tag idag. Sommarlov idag och vi tog vårt pick och pack och flyttade ut till landet i eftermiddags. Så himla skönt och det perkta stället att få lite avkoppling. 

Vi har varit ute och plockat ris och blommor till midsommarstången. Nu har vi just ätit middag och njuter av kvällssolen. 

Visa fler inlägg