OM SANNINGEN SKA FRAM

Vad gör man när det känns som att allt bara brister? 

Jag är så trött på att försöka hålla fasaden och humöret uppe, vilket jag gjort för mina barns skull men nu börjar det ta stopp. Gjorde flera stresstest och utmattningssyndrom och alla sa att det är dags att dra i tyglarna innan jag far rätt in i väggen. Jag har lite svårt för det där, att känna efter. 

Bara senaste halvåret: två nära familjemedlemmar som har allvarliga sjukdomar, en nära familjemedlem som gått bort, en ekonomisk stress och press då M jobbat för ett företag som inte betalar ut lönerna OCH som toppen på allt så ska vi planera ett bröllop. Livets viktigaste dag. Allt ska klaffa. Den här stressen mina vänner, den är helt galen. Jag vet att allt löser sig alltid men det är fan kämpigt på vägen. Allt är bara som en underliggande stress.

Jag vill njuta av allt men det är så jäkla svårt! Jag har tappat närminnet, så fruktansvärt energilös, är trött hela tiden, vresig och har en fruktansvärt kort stubin (stackars barn!), ångest... ja listan kan göras lång. Idag tex glömde jag bort att jag lämnade barnen hos mamma och Mattias. Inte okej! Fy fasen. Så mycket grejer som jag glömt bort, tex letar jag flera gånger om dagen förbrilt efter min förlovningsring. Tänker tusen steg bakåt för att försöka komma ihåg var jag hade den sist. Tills jag inser att jag ju lämnat in den för putsning. Flera gånger per dag alltså. My god. 

Fått såna jäkla stressutslag i ansiktet också. Tack och lov börjar det lägga sig nu med hjälp av en grym salva för det vill jag gärna inte ha i fejset när jag gifter mig. No thank you. 


Ahhh! Imorgon tar vi i alla fall sommarlov och semester och så hoppas jag kunna finna lite extra krafter långt inne kroppen. 

#1 - - J:

Vilken viktigt inlägg❤️
Tror att det är viktigt att komma ihåg att vi alla har en ryggsäck att bära, speciellt i dessa "sociala media" tider där allt ser ut att vara så perfekt. Perfekt hem, perfekta barn, perfekt partner, perfekt jobb, perfekta vänner.. Sen ska man helst träna 5 dagar i veckan och bara käka chiapudding hela dagarna. Herregud, man kan ju bli trött för mindre. Nej, därför är inlägg som det här så befriande. Tack för det! Livet är inte perfekt som på instagram, utan en jäkla bergodalbana. Hoppas du får en skön sommar och kan vila upp dig ordentligt☀️ Lycka till mef bröllopet!🙏🏻

Svar: Åh tack ❤ Ibland blir man bara så less på sig själv att man har högsta växeln i hela tiden utan att stanna upp och ta in det som händer. Men det är så skööönt att få ur sig skiten. Bara säga dom orden, att kroppen faktiskt säger ifrån. Den här perfekta sociala medier världen som du säger, den gör ju faktiskt inte saken bättre! När allt ska kännas så perfekt.

Tack för din kommentar, ha en bra sommar du med 😘

#2 - - Linni:

PUSS ❤️

Svar: