TISDAG

En sån här dag då det bara öser ner regn hela dagen så är det väldigt härligt att sitta med en kopp kaffe framför datorn och lyssna på podcasts och redigera och leverera bilder. Egentligen har jag tusen grejer på min lista med -saker som jag borde göra- så som tvätt och rensa kläder och städa. Tror jag skjuter på det ett tag till....
 
 
Känns som det här vädret gör mig så deppig. Noll kreativitet, ingen energi, inte lust att göra nått skoj, inte ork till att träna, ingen matinspiration.... nej, ge mig snö och lite JULKÄNLSA så ska nog det här ordna upp sig ska vi se ;) November är ju generellt ingen superkul månad, tur vi snart går över till december och första advent. Längtar till julen och att barnen får öppna deras julklappar som jag vet att dom kommer ääälska. 

SÖNDAG

Godkväll. 
Den här helgen försvann i ett naffs. Fullspäckat schema med massa trevligheter så det har varit kul. Förutom när vi fick se oss besegrade och städa bort sommaren (alldeles försent egentligen) och ta ner paviljongen och alla möbler. Ett måste som vi blundat för alldeles för länge. 
(null)

(null)

(null)

I fredags tog Maja sitt första simmärke, hon är så himla stolt över det. Silverfisken tror jag den heter och hon fick simma 25 meter.. aldrig sett henne så stolt över sig själv tror ja! 

Nu är det mys i soffan med popcorn och tända ljus. Laddar inför dagis imorn. Ny vecka helt enkelt. Fasiken inte långt kvar till jul nu ju, bara fyra veckor va? Måste sätta fart med alla julklappar. Tror dock jag har bockat av dom flesta men dom kommer på posten om några dagar, får se då vad jag har kvar att köpa. 

TORSDAG

Den här dagen har rullat på och tagit oväntade vändingar. Men det har varit en kul dag och jag har fotograferat förskolebarn. Vi fotade mest utomhus när dom lekte och sprang runt, det blir mer levande och påriktigt då. Inte så konstlat och krystat. Kan bara ladda upp en bild för det var nog den enda där man inte ser ett ansikte. Det var i alla fall väldigt roligt och barn är ju det bästa som finns!
 
 
Nu ska jag rodda med middag till mina egna ungar och sen blir det nog en filmkväll för hela familjen. Det här regnet gör en ju hyffsat deppig. Morgondagen lovar sol så det vore ju trevligt! 
 
Visa fler inlägg