FREDAG

Godmorgon, fredag idag! 
Inget nytt med att det är bästa dagen i veckan. Vi har dessutom ledigt alla tre idag och har haft en väldigt slow morgon. 
 
 
Jag tycker det är så svårt att hitta en god frukost som är nyttig, alltså inte innefattar bröd eller müsli full med socker. Så därför slutar det alltid med att det blir en standardfrukost i form av kaffe och två kokta ägg. Så ocharmigt och tråkigt men så blir det varje morgon ändå. 
 
Nu röjjer tjejerna runt och leker mamma, pappa, barn. Det är den leken som dom leker allra mest. Dom pratar nästan alltid "engelska" när dom leker och en är bebis och.... det ljudet. Låtsasgråten, my god. Det kryper in ända in i skelettet på en och huvudet nästan exploderar. Men dom har ju kul i alla fall så man får ju vara glad för det.
 
Nu ska vi snart iväg och fixa en farsdag present till pappan i huset och sen handla fredagsmys. Tjejerna önskar tacos i vanligt ordning och jag är inte sen att haka på!  
#1 - - Hanna:

Skönt att alla fick va hemma och att de blev en lugn start på fredagen! :)

Svar: Verkligen :)

#2 - - veckomagasinet Anne von Porat:

ägg är gott

Svar: Jomenvisst!

#3 - - Linnéa:

Duktig fotograf!

Svar: Tack!

#4 - - Tess:

Åh, vilka härliga bilder! :)

Svar: Tack!

#5 - - EVELINA:

Vilka härliga bilder, och skönt med en lugn morgon och ledig fredag!

God frukost utan en massa tillsatt socker kanske kan vara gröt, finns ju många olika varianter :) Till vår 1-åriga pojke gör jag "sylt" genom att koka torkade ekologiska aprikoser i en hel del vatten på låg värme tills de är riktigt mjuka, sedan låter jag dem svalna och så mixar jag dem. De ger god sötma utan tillsatt socker. Jag brukar själv använda "sylten" på t.ex. naturell yogurt. Ett annat tips är att göra egen granola, där är det ju lätt att utesluta sötningsmedel, det är lätt att blanda ihop och om man gör en stor sats så räcker det länge.

Ha en fin helg! :)

Svar: Ja, en väldigt skön fredag!
Tack för tipsen, kanske får återuppta grötfrukosten igen :)

#6 - - fidelihenningsson.blogg.se:

Vilka härliga bilder!