MEDKÄNSLA

Tja... igår satt jag och tittade på snön som föll utanför fönstret, hade på julmusik och klickade hem julklappar. Imorgon ska det bli 7 plusgrader och sen ingen mer kyla så långt ögat kan nå, tråkigt! Älskar vintern när det är snö annars är det ju bara grått och trist. 

Men! Imorn ska jag fota en förskola och det ska bli väldigt roligt. Porträttfoton fast levande ute i skogen, inte några studiobilder som det är i normala fall. Spännande! 
(null)
(null)

(null)

Sen är det ledig fredag med mina små troll och jag och Leona ska på treårskontroll på BVC. Det gömmer sig så mycket i den där lilla kroppen och jag fattar inte var hon får allt ifrån. Hon älskar pussel, hon är tre år och bygger dom som är gjorda för 7+ och har 150 bitar. Helt galen är hon, jag blir paff varje gång hon lägger såna pussel utan problem. Och hennes hjärta värker så hårt när någon annans gör det. Hon får panik av att se mig gråta tex, inte för att det händer speciellt ofta men en gång minns jag extra väl. Det var nämligen två veckor innan vår bröllopsdag och jag får en mail från dom som skulle sy min klänning och hon skriver att dom inte kommer hinna leverera den. TVÅ VECKOR innan mitt bröllop och jag stod utan klänning. Den paniken och uppgivenheten. Jag grät som ett litet barn. (Det löste sig till slut så jag slapp gifta mig naken). Men Leona kunde inte släppa mig för en sekund och grät lika mycket som jag. En sån fin egenskap ju, medkänslan. 

Sen finns det andra sidor av henne... typ den som slåss i smyg (på storasystern) och retar gallfeber på alla varje gång hon är lite butter. Det finns två sidor av alla mynt ;) 
#1 - - Emnitus - Mode :

så fiina foton =)

kram kramis

Svar: tack :)

#2 - - Evelina Östlund:

Så fina bilder. 😊

Svar: tack :)