SISTA DAGARNA

Dagarna i det blå har fortsatt och vi har verkligen levt gott. Sol & bad varje dag och bruna har vi blivit. Det piggar alltid upp när man kommer hem till höstrusket. Imorgon flyger vi hem och tar tag i vardagen igen. 

NERJA

Att glida runt i 30 graders värme såhär års är så jädra nice. Vi bara tar det lugnt, ligger på stranden, badar i poolen, äter gott, promenerar ner på stan. Vi sitter uppe på takterrassen när tjejerna somnat och dricker gott, lyssnar på musik & och spelar spel. Inte ett fel där inte. 

Det är så skönt att bara ta dagarna som dom kommer och inte ha några tider att passa eller massa viljor att ta hänsyn till. 


Perfekt!

KUSINERNA

Tänk vilken lycka det är att dom här två har varandra. Nelli är ett halvår äldre och dom har varit bästa vänner sen dom föddes, även om den ena fortfarande ser sig som betydligt äldre ;) 


Dom lär varandra saker och det är fint! 

Nelli har kunnat simma ett bra tag nu och Maja har varit avis. Maja har egentligen också kunnat men har haft en mental spärr och inte vågat/trott på sig själv och jag har inte velat tvinga fram det utan väntat ut det lite. Jag vet ju att hon kan, hon måste bara tro det själv. Och första dagen här så vågade hon tro och nu simmar hon på och är så stolt över sig själv. 

Och Maja lär Nelli andra saker, som tex att sova själv utan en vuxen som håller i handen. Maja har gjort det större delen av hennes liv och har inga problem med det medan Nelli velat ha en vuxen bredvid. Men nu efter bara ett par dagar här så somnar dom själva bredvid varandra. 


Fint! 

Visa fler inlägg