SÖNDAG

Som vanligt så känns det som att helgerna svishar förbi och strax är det måndag igen. Vi har i alla fall haft en väldigt bra och lugn helg. I fredags var det födelsedagmiddag som slutade väldigt sent och vi packade ner barnen i vagnen mitt i natten och vandrade hem. Det var faktiskt en varm septembernatt och det är ju rätt skönt att gå även om det är kolsvart ute. 
 
I lördags tog vi en promenad genom skogen och tvärs genom stan. Skönt med frisk höstluft och barnen hade pigga ben och ingen bad om att få sitta på någons axlar, tack och lov. Lite mutade med syltkex och sånger så är dom medgörliga. ;) Sen krashade vi alla i soffan med lördagsgodis och reprisen av Fångarna på fortet. 
 
 
 
Idag har vi hängt hemma hela dagen och hållt på med lite hushållssysslor. Tvättmaskinen går varm och alla rum är städade. Snart. Om ett par timmar ska jag ta med mig ungarna och träna. Jag ska träna och dom ska sitta i ett hörn och titta på, så som jag alltid fick göra som liten flicka. Hänga med mamma och kolla på när hon och alla tanter (det var så jag uppfattade dom) skuttade runt. Ehm, önska mig lycka till för förra gången dom var med fanns det ett stort lekrum.. det gör det inte idag. 
#1 - - Rebecca Adnell:

Så härliga bilder!