FREDAG

Äntligen fredag, nedräkningen till eftermiddagen har börjat! 
Vi har haft en mysig och lugn morgon (om man bortser från medlandet mellan syskonen, herregud vad dom kan bråka för att sen bli sams igen efter två sekunder) med frukost i soffan och tio koppar kaffe. 
 
Vi har pratat ett tag om att göra om här hemma, inga stora grejer men tjejerna har blivit så pass stora så dom behöver separata rum och då behövdes det göras en rokad. Alla har nu nya rum och vårt rum behövde målas om. Så det är nu gjort och det blev himla fint. 
 
Ett tips? Orkar du, som jag, inte spackla över gamla hål för att du är ivrig på att bara börja måla och bli klar så fort som möjligt? Använd dom gamla skruvarna som krokar till kläderna, himla smidigt och man behöver inte ens fundera över vilka tavlor som ska upp eller inte. 
 
 
Nu har kontoret och gästrummet flyttat ihop så när man sitter vid datorn slipper man högar av leksaker omkring sig. Det var nämligen kontor/lekrum förut och därmed inte så rogivande eller inspirerande att sitta där inne. 
 
Nu är det dags för mig att göra nått kul av den här dagen. Barnen börjar klättra på väggarna och jag känner att den här mamma-pappa-barn leken som dom leker just nu kommer att spåra ur när som helst. Den brukar göra det efter ett tag. 
 
Ikväll blir det födelsedagsmiddag och sen är resten av helgen oplanerad, så skönt! 
 
Visa fler inlägg