FREDAG

Jag älskar fredagar. 
Det är himla uppskattat att jobba hemifrån när man annars pendlar. Att slippa släpa upp barnen ur deras varma sängar och tjata på dom att skynda sig när allt dom vill göra är att sova. Istället får vi sovmorgon och vi kan gå upp pigga och glada. Nu slutar ju inte Leonas bråk och skrik om kläder för det tyvärr, hehe, men jag har mer tålamod att handskas med det. Alla kläder är fel nämligen. Spelar ingen roll vad som ligger framme eller om hon får välja själv. Jag frågade henne på kvällen häromdagen när hon ska sluta bråka om kläder och fick till svar; i sommar. Jaha, då har vi ett slutdatum på det iaf :D Typ. 
(null)

Jag gillar i alla fall att inte stressa på morgonen utan att glida runt i morgonrock lite för länge och dricka en kaffe i soffan. 

Nu ska jag ta lunch och bege mig ut på en promenad i solen! Perfekt. Sen jobba lite till innan det är dags att hämta barnen. 

SÖNDAG

Här ligger jag, ensam. Det händer ju aldrig. Vaknade av mig själv och gick ner och satte på en kanna kaffe och tog med mig frukost upp i sängen. Mannen i Nyköping och barnen sover hos farmor så här ligger jag nerbäddad och tittar på Nyhetsmorgon. Bebis sparkar i magen och en kaffe i handen.. ligger nog kvar här ett par timmar! 
(null)

(null)

(null)

Igår var det dags för middagsklubben #4 med festivaltema. Så grymt! 
Förrätt: langos på papptallrik & bubbel i plastglas
Varmrätt: falafelrulle i folie i ena handen och en öl i den andra
Efterrätt: munkar & Baileys 

Det härliga med middagsklubbarna är att det skiljer sig så från gång till gång. Jämför man förra gången så var det Italienskt tema med fiiiina rätter och dryck till ett tema med gatuköksmat. Älskar kontrasterna. Och att alla går all in varje gång. Ett grymt sätt att se till att man ses, annars kan det gå väldigt länge mellan gångerna tyvärr. 

Nu ska jag äta min frukost och slösurfa lite, trevlig söndag!

LÖRDAG

Vi tog ner kuddar och täcken till vardagsrummet när vi vaknade och har myst här sen klockan åtta. Frukost och kaffe i soffan, jag älskar lördagsmornar.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag och tjejerna är solo hela helgen så igår efter jobbet hämtade jag dom på dagis och överraskade med ett besök till badhuset. Inte sett dom så lyckliga på länge. Efter alla dessa år har jag insett att den bästa tiden att hitta på grejer är när man är själv med barnen för då är det inget bråk och tjafs. Fromma som lamm, typ. Igår när jag bad Maja hjälpa mig duka av efter middagen så log hon och sa ; Självklart mamma, du har ju bebisen i magen och då kan det bli jobbigt för dig att göra allt själv. 

Alltså den där älskade lilla kloka ungen med ett hjärta av guld. Den andra lilla treårstrotsaren är inte lika mån om att hjälpa till, haha. My god vilket humör hon kan ha ibland, skulle gärna spola fram tiden lite så vi kommer ur denna fas. Men hon bjuder på ett gott skratt rätt ofta, vi kan nämligen inte hålla oss när hon får sina oprovocerade utbrott. 

Ikväll ska tjejerna sova hos farmor för jag ska bort på middag. Middagsklubben med festivaltema, dags att återuppleva gamla minnen! 
Visa fler inlägg