LÖRDAG

Vi tog ner kuddar och täcken till vardagsrummet när vi vaknade och har myst här sen klockan åtta. Frukost och kaffe i soffan, jag älskar lördagsmornar.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag och tjejerna är solo hela helgen så igår efter jobbet hämtade jag dom på dagis och överraskade med ett besök till badhuset. Inte sett dom så lyckliga på länge. Efter alla dessa år har jag insett att den bästa tiden att hitta på grejer är när man är själv med barnen för då är det inget bråk och tjafs. Fromma som lamm, typ. Igår när jag bad Maja hjälpa mig duka av efter middagen så log hon och sa ; Självklart mamma, du har ju bebisen i magen och då kan det bli jobbigt för dig att göra allt själv. 

Alltså den där älskade lilla kloka ungen med ett hjärta av guld. Den andra lilla treårstrotsaren är inte lika mån om att hjälpa till, haha. My god vilket humör hon kan ha ibland, skulle gärna spola fram tiden lite så vi kommer ur denna fas. Men hon bjuder på ett gott skratt rätt ofta, vi kan nämligen inte hålla oss när hon får sina oprovocerade utbrott. 

Ikväll ska tjejerna sova hos farmor för jag ska bort på middag. Middagsklubben med festivaltema, dags att återuppleva gamla minnen! 
#1 - - Emelie:

åh vad mysigt!! Kaffe är ju livets dryck :D <3 ha en toppenfin lördag!

Svar: Eller hur, en lifesaver! :D

#2 - - Ajli Müller:

Mysigt med soffmys <3<3

#3 - - Angelica Wåhlin:

Ser ut som en härlig start på dagen :D