TILLÖKNING

Godmorgon söndag. 

Vilken skön helg vi haft. I fredags var barnens faster och två av kusinerna här på middag och så kikade vi talang. Igår var vi in till stan för Pastelles 1 årskalas/namngivning som avslutades på O learys med middag och finalen av mello. Tänkt att det gått ett år sen den lilla sötungen föddes, helt ofattbart. 

Och snart får vi tillökning. 
(null)

Bebis nummer tre under jäsning! 
Jag kan inte riktigt fatta att jag ska bli mamma till tre flickor, en helt fantastisk gåva. Till sommaren kommer en liten bebis till oss och guuud så jag längtar. Just nu känns det som att tiden står still men himla skönt att den värsta tiden är förbi med illamående och den ofantliga tröttheten. Nu längtar vi efter våren och lite värme! 

Barnen är så himla spända på att bli storasystrar. Vi har fått en del namnförslag som vi jobbar på, hehe. Vi längtar allihopa. 

MÅNDAG

Den här woken vi åt igår till middag är fasen det godaste. Så simpelt och gott. Och starkt, älskar stark mat. 

Vitkål, spenat, chili, jalapeños, sambal, kyckling, broccoli & bambuskott. Jag tackar jag. 
(null)

Måndag idag och veckan igång.
Alltid tungt att gå upp tidigt en måndagsmorgon men veckan kommer nog gå fort, det känns så. Dags för mig att återgå till arbetet, längtar hem idag. Vissa dagar känns lite extra.. 

SUNDAY

Godmorgon söndag! 

Så underbart med helg, även om barnen är vanan vid att gå upp kl 6 på vardagarna så att vakna halv 8 känns som sovmorgon. Hade gärna sovit längre men det lär inte hända förrän sommarn och semestern är här. 

Desto längre blir ju dagarna och helgen så det är vi glada för. Vi har haft en skön helg då vi bara tagit dagen som den kommer och det är himla gött. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag och Lellie gick upp tidigare än resterande och åt frukost och drog fram hela barbiesamlingen. Vi drunknar i barbiedockor. Igår var vi förbi leksaksaffären och tjejerna fick välja varsin leksak, gissa vad Leona valde? Barbiedockan Ariel såklart. Man kan inte ha för många enligt henne! 

Visa fler inlägg